Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
De vakbond die het verschil maakt
Betrokken en verantwoordelijk voor een maatschappelijke bijdrage
Activiteiten voor leden

Webinars

Welke webinar kies jij uit het online programma van CNV Actief?

Maak je keuze en geef je op via het formulier onderaan de pagina.

De webinars zijn gratis voor leden.

Zet jezelf op de kaart!

(max. 15 deelnemers)
20 mei | 19.00 – 20.00 uur

Gedrag en communicatie is een complex verhaal. Gedrag van collega’s kan irriteren, onbegrijpelijk zijn of juist leiden tot een heel mooie samenwerking. In deze workshop nemen we je mee in gedrag van mensen. Waarom reageert de een anders dan de ander? Hoe ga je daarmee om? Hoe krijg je mooie(re) samenwerkingen en verbindingen?

Werken aan jouw vitaliteit!

(max. 15 deelnemers)
25 mei | 19.00 – 20.00 uur

Leefstijl krijgt veel aandacht vandaag de dag. Logisch, want met een gezonde leefstijl verklein je de kans op ziekten en voel je je vitaal. Leefstijl is meer dan lijnen en voeding. Het is ook voldoende bewegen, goed slapen, goede voeding, een gezonde werk- en privébalans, omgaan met stress. In deze korte workshop krijg je handvatten voor op je werk en thuis.

Werkgeluk

31 mei | 13.30 – 15.00 uur

Voelen dat je op de goede plek zit. Fluitend naar je werk. Plezier met collega’s. Het zijn allemaal signalen dat jij gelukkig bent op je werk. Wist je dat gelukkig zijn in je werk de belangrijkste voorwaarde is om ook buiten je werk gelukkig te zijn? Wie werkt met plezier is bovendien productiever, innovatiever, minder snel ziek en ervaart meer voldoening uit het werk.

Ervaar jij werkgeluk? Zelf heb je heel wat tools in handen waarmee je je eigen werkgeluk kan vergroten. Wil jij meer weten over werkgeluk en je eigen werkplezier vergroten? Neem dan deel aan deze Webinar.

Geldzorg

1 juni | 13.30 – 15.00 uur

Zet je eerste stap om meer grip te krijgen op je eigen knip. In een uur leer je met praktische tips je financiële situatie te verbeteren. In deze workshop krijg je inzicht waar je nu staat en welke financiële stap in deze fase van je leven bij je past.

Zorgen, dat werkt niet lekker

3 juni | 13.30 – 15.00 uur

Mantelzorgen heeft vaak een grote impact op je eigen leven. Hoe combineer jij die zorg met je gezin en je werk, en raak je ondertussen jezelf niet kwijt? We bekijken wat de impact van mantelzorgen op jouw leven is, hoe je een goede balans kunt vinden en waar je voor hulp en ondersteuning terecht kunt.

Heb je vragen?

Mail naar cnvactief@cnvvakmensen.nl
Of bel naar CNV Info 030 - 7511 007

Word nu lid van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen 
  • Rechtshulp voor werk en privé 
  • Hulp bij je belastingaangifte 
  • Korting op verzekeringen 
  • Informatie en advies bij ziekte

 

Word lid met 50% korting

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan
Meld je aan voor een webinar
*
*
*
*
*
*
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden*