Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Leden stemmen in met cao en sociaal plan VGZ

Op 17 november jl. heeft CNV Dienstenbond samen met de andere vakbonden een onderhandelingsresultaat bereikt voor een nieuwe cao en sociaal plan. Tot en met vrijdag 4 december konden leden van de vakbonden hun stem uitbrengen over het bereikte onderhandelingsresultaat.

Uitslag ledenraadpleging

Meer dan tweederde van de leden die gestemd hebben, heeft ingestemd met het onderhandelingsresultaat. Ook bij de andere vakbonden was er een grote meerderheid die ingestemd heeft met het onderhandelingsresultaat. Met deze uitslag stapt VGZ uit de branche-cao voor de Zorgverzekeraars en gaat het over naar een eigen bedrijfs-cao. De opmerkingen die door leden zijn gemaakt bij de stemming, worden nog met de HR afdeling van VGZ besproken.

Sociaal plan

Naast de cao hebben leden van CNV Dienstenbond en de andere vakbonden ook ingestemd met een nieuw sociaal plan. Hier heeft ruim 90% van de leden die gebruik hebben gemaakt van het stemrecht mee ingestemd Het huidige sociaal plan loopt eind dit jaar af. Het nieuwe sociaal plan heeft een looptijd van 1 januari 2016 tot en met 31 december 2017.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid