Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Nieuw resultaat cao en sociaal plan VGZ

Nadat eerder de leden van alle vakbonden het onderhandelingsresultaat cao en sociaal plan hebben afgewezen, hebben we op 14 en 16 februari opnieuw met VGZ gesproken. Deze gesprekken verliepen constructief en in goede sfeer. Het heeft geleid tot een verbeterd onderhandelingsresultaat.

Tijdens de gesprekken is geluisterd naar wat de vakbondsleden belangrijk vonden wat verbeterd moest worden. Hierdoor is CNV Vakmensen erin geslaagd om afspraken te maken die tegemoet komen aan de belangrijke bezwaren van leden.

Verbeterde afspraken

Onder ‘Downloads’ vind je een overzicht van de verbeterde afspraken. Deze verbeterde afspraken hebben zowel betrekking op de cao als op het sociaal plan. Ook het nieuwe onderhandelingsresultaat is onder ‘Downloads’ terug te vinden.

Stemmen

Ook nu weer hebben jullie als leden van CNV Vakmensen het laatste woord. Je kunt over het nieuwe onderhandelingsresultaat digitaal je stem uitbrengen. Stemmen kan tot en met vrijdag 2 maart 2018. Digitaal stemmen kan hier. Krijg je de nieuwbrief per post, dan kun je het bijgesloten stemformulier hiervoor gebruiken.

Reactie CNV Vakmensen

CNV Vakmensen is van mening dat we met de verbeterde afspraken tegemoet zijn gekomen aan belangrijke bezwaren van jullie. Wij zijn hier positief over. Wij hopen dat jij ook vindt dat er goede verbeteringen zijn overeengekomen.

Bijeenkomst Heerlen

Graag kom ik in Heerlen langs om een toelichting te geven op het onderhandelingsresultaat met verbeteringen specifiek voor het sociaal plan. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op: 

Datum

Tijdstip

Locatie

Zaal

26 februari 2018

16.30 – 17.30 uur

Heerlen

Coriovallum

Wil je de bijeenkomst in Heerlen bijwonen, stuur mij dan een mail. Mijn contactgegevens staan onderaan de nieuwsbrief.

Vragen?

Heb je vragen over het nieuwe onderhandelingsresultaat? Zijn zaken niet duidelijk? Je kunt uiteraard contact met mij opnemen.

Robert Wonnink
bestuurder CNV Vakmensen
M 06 51 86 42 65
E r.wonnink@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid