Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
De vakbond die verschil maakt
Betrokken en verantwoordelijk voor een maatschappelijke bijdrage
Woondiensten

FLOW: loopbaanoriëntatie

Loopbaanwijzer

De loopbaanwijzer is van FLOW. Het Fonds Leren en Ontwikkelen Woningcorporaties biedt naast de loopbaanwijzer nog veel meer aan om meer uit je werk, interesses en loopbaanwensen te halen.

Loopbaanwijzer vernieuwd

De loopbaanwijzer is vernieuwd. Het wordt nu nog gemakkelijker om gebruik te maken van de loopbaanwijzer. Voor medewerkers, werkzaam bij een woningcorporatie, is de loopbaanwijzer een belangrijk hulpmiddel. De loopbaanwijzer helpt je om op een positieve manier na te denken over je loopbaan. In een krimpende sector, waarin de functie-eisen veranderen is het steeds weer van belang om over je toekomst na te denken. Wat wil ik, wat kan ik, waar beleef ik plezier aan. De loopbaanwijzer bestaat uit verschillende testen. Via de verschillende testen krijg je beter inzicht in je eigen talenten, interesses en loopbaanwensen.Aansluitend aan de deelname aan de loopbaanwijzer kun je gratis twee loopbaangesprekken met ervaren loopcoaches voeren. De loopbaanwijzer is er voor jou: maak er gebruik van.

Tablet of mobiel

De nieuwe loopbaanwijzer bevat diverse instructiefilmpjes. De opmaak is frisser geworden en je loopt er gemakkelijker doorheen. De loopbaanwijzer is nu ook goed te bekijken op een tablet of mobiel.

Meer informatie over Flow

Bekijk de demo Loopwijzer
Samen achter laptop


Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan