Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Graan be- en verwerkende industrie - Nieuws

Werkvloer 2 – 2019

Hierbij treffen jullie de nieuwe (digitale) editie van de Werkvloer aan. Ondergetekende mocht ook een bijdrage aan deze editie leveren als nieuwe bestuurder van CNV Vakmensen in de sector.

Omdat ik ook een foto mocht inleveren om bij het artikel te plaatsen, heb ik voor de gelegenheid maar even een foto met paarse trui uitgezocht. Het resultaat is een artikel in CNV-kleuren. Ik hoop dat jullie het artikel maar natuurlijk de hele Werkvloer met veel plezier lezen.

De digitale versie van de Werkvloer tref je ook op onze website aan: 
www.cnvvakmensen.nl/caos/voeding/cao-graanbe-en-verwerkende-industrie

Mochten jullie nog een suggestie hebben over een bepaald onderwerp dat jullie graag in de Werkvloer zouden tegenkomen, dan mag je me dat mailen naar w.kampen@cnvvakmensen.nl.  Vooral artikelen over veiligheid maken een grote kans om uitgewerkt en geplaatst te worden.

Verder zal het jullie door dit schrijven duidelijk zijn geworden dat Frans van der Veen niet meer als CNV-bestuurder verantwoordelijk is voor de sector. Frans is hoofd bij onze pensioenafdeling geworden. Via deze weg wil ik Frans bedanken wat hij voor de sector heeft mogen betekenen en hem veel succes in zijn nieuwe functie toewensen.

Met het sluiten van het nieuwe pensioenakkoord mag het duidelijk zijn, dat Frans zijn eerste goede bijdrage in zijn nieuwe functie al weer heeft geleverd.

Wietze Kampen
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 20 30 04
E: w.kampen@cnvvakmensen.nl


Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid