Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Graan be- en verwerkende industrie - Nieuws

Doe mee met de nieuwe cao Graan en vul de enquête in

Per 1 april 2013 loopt de huidige cao Graanbe- en verwerkende industrie (kortweg Graan) af. Ter voorbereiding op de cao-onderhandelingen wil
CNV Vakmensen graag van CNV-leden en niet-leden horen wat zij belangrijk vinden als het gaat om de nieuwe cao.

Cao-onderwerpen

De verwachting is dat deze cao-onderhandelingen met name zullen gaan over werkzekerheid, ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid, pensioen, flexibiliteit en loonontwikkeling. De cao-onderhandelingen starten op 11 maart 2013.

Meepraten?

De CNV cao-commissie Graan bestaat uit 12 kaderleden uit verschillende bedrijven in de sector. Wil je meepraten over je eigen cao en sector en actief zijn namens CNV Vakmensen in je eigen bedrijf? Meld je dan aan voor de CNV cao-commissie Graan. Wij vergaderen gemiddeld vijfmaal per jaar op het kantoor van CNV Vakmensen in Utrecht. Hiervoor krijg je indien nodig vakbondsverlof en reiskosten worden vergoed. Aanmelden kan bij CNV-bestuurder Frans van de Veen.

Enquête

De enquête is bedoeld voor werknemers in de sector Graan, voor CNV-leden voor niet-leden en is niet anoniem. Op basis van de enquête en het arbeidsvoorwaardenbeleid van CNV Vakmensen wordt de cao-insteek van CNV Vakmensen bepaald.

De enquête is bedoeld voor werknemers in de sector Graan, voor CNV-leden voor niet-leden en is niet anoniem. Op basis van de enquête en het arbeidsvoorwaardenbeleid van CNV Vakmensen wordt de cao-insteek van CNV Vakmensen bepaald.

Vul de cao-enquête in>>
Dit is mogelijk tot 16 februari. Ook op de cao-pagina bij “Denk mee over de nieuwe cao” kun je ook de enquête invullen.
Doe mee, want het gaat om jouw arbeidsvoorwaarden!

Vragen

Voor vragen over de cao-enquête en de cao-onderhandelingen kun je terecht bij CNV-bestuurder Frans van de Veen via regiokantoor Breda, telefoonnummer
076-5724670 of per e-mail.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid