Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Graan be- en verwerkende industrie - Nieuws

Cao Graan, een vraag aan jou

Op 1 april 2014 loopt de huidige cao Graan af. Tijd om de cao-onderhandelingen voor te bereiden. Wat vind jij belangrijk in jouw arbeidsvoorwaardenpakket? Wat mis je nu? Waar moeten wij als CNV Vakmensen in de onderhandelingen op gaan inzetten? Heb je zelf een voorstel?

Wij horen het graag van je. Geef je ideeën door aan een kaderlid uit de
cao-commissie Graan of aan bestuurder Frans van de Veen, via regiokantoor Breda te bereiken via telefoonnummer 076-5724670 of per e-mail via f.veen@cnvvakmensen.nl.
Laat het ons in ieder geval weten voor 12 februari 2014.

Ledenvergadering

Ook is het mogelijk om bij voldoende belangstelling een ledenvergadering te houden in de buurt van jouw bedrijf (of indien mogelijk op het bedrijf). Deze ledenvergadering kan gaan over de cao-voorstellen, maar kan ook over hele andere zaken gaan die spelen op het werk. We komen als jij 10 leden bij elkaar kunt krijgen. Ook collega's zijn welkom als ze belangstelling hebben om lid te worden van CNV Vakmensen.
Voor het organiseren van een ledenvergadering kun je contact opnemen met Frans van de Veen.

Actief voor CNV Vakmensen en je collega's

Wij zijn op zoek naar contactpersonen in de diervoerder- en graan bedrijvenen naar leden, die actief willen worden in de cao-commissie Graan. We zijn vooral op zoek naar leden uit de middelgrote en kleinere bedrijven, die actief willen worden. Heb je belangstelling om actief te worden, neem dan ook contact op metCNV Vakmensen.CNV Vakmensen zijn wij met elkaar.Frans van de Veenbestuurder

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid