Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Boerenbond Welkoop - Nieuws

Enquête: welke afspraken in de nieuwe cao Welkoop?

CNV Vakmensen is de voorbereidingen gestart voor de onderhandelingen over een nieuwe cao bij Welkoop. Voordat CNV Vakmensen gaat onderhandelen, willen we graag weten wat de inzet moet zijn voor de nieuwe cao. Door het invullen van de onderstaande enquête kun je hierin meedenken.

Wij maken onze voorstellenbrief op basis van de mening van onze leden en het arbeidsvoorwaardenbeleid van CNV Vakmensen. Belangrijke thema’s in de voorstellen van CNV Vakmensen liggen op het gebied van scholing, ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Wij vinden het belangrijk dat alle medewerkers zelf invloed hebben op hun loopbaan en ontwikkeling.

Jouw mening is belangrijk
We horen graag welke punten je nog meer belangrijk vindt en wat wij in ieder geval moeten regelen in een nieuwe cao. Want zonder jouw inbreng wordt het voor ons lastig om tot een cao te komen die aansluit bij jouw wensen en belangen. We vragen je dan ook om de volgende enquête Welkoop in te vullen.

Meedenken?
Behalve dat we graag horen welke punten en onderwerpen je belangrijk vindt in de nieuwe cao, zoeken we CNV-leden die tijdens de komende onderhandelingen mee willen denken en doen. Voor ons is het fijn om tijdens de onderhandelingen de verschillende voorstellen en scenario’s met je te bespreken. Zo kunnen we samen de juiste keuzes maken in het onderhandelingsproces. Wil je meedenken en meedoen? Laat het ons weten.

Nieuwe bestuurder Welkoop
Job Marskamp is de nieuwe bestuurder van CNV Vakmensen voor de komende onderhandelingen bij Welkoop. Hij is tevens het aanspreekpunt voor CNV-leden die werkzaam zijn bij Welkoop. 

Job Marskamp
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 23 90 98 65
E: j.marskamp@cnvvakmensen.nl

mede namens Rex van Eijk, kaderlid

Lees ook

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid