Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Bavaria - Nieuws

Cao Bavaria; eindbod directie afgewezen

Gisteren hebben er twee ledenvergaderingen plaatsgevonden, waarin het eindbod van de directie uitvoerig is besproken. De keuze: voor of tegen het bod van 0,5 procent structureel en 0,75 procent eenmalig.

Dit betekent dat de cao er met deze uitgangspunten niet komt.

Hoe nu verder?
De volgende stap is dat door driekwart-vergaderingen de actiebereidheid gemeten zal worden. Goed dat jullie het eindbod hebben afgewezen, maar er zal nu ook iets moeten gebeuren. We nodigen jullie daarom uit voor deze driekwart-vergaderingen, die plaats zullen vinden op woensdag 27 november 2013, om 12.30 uur en 14.30 uur, wederom in het Bavaria Brouwerij café in Lieshout.

Het is belangrijk dat jullie met zoveel mogelijk collega’s aanwezig zijn, we moeten een stevig signaal afgeven naar de directie dat dit niet de goede kant opgaat. Om deze reden staan de vergaderingen ook open voor niet-leden die overwegen om lid te worden. Wel is het zo dat aan stemmingen uitsluitend leden mogen deelnemen.

De kop is eraf, jullie zijn vandaag duidelijk geweest. Tijd om het vervolgtraject in te zetten. We zien jullie graag op 27 november 2013.
 

CNV Vakmensen
Gerti van Valkenburg

FNV Bondgenoten
Erik de Vries
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid