Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Bavaria - Nieuws

Akkoord onderhandelingsresultaat cao Bavaria 2017

Op maandag 23 oktober 2017 hebben de leden van CNV Vakmensen tijdens de 3 ledenraadplegingen VOOR gestemd in verband met het onderhandelingsresultaat.

Hierdoor is er een cao Bavaria 2017.

Zoals uitgelegd tijdens de ledenvergaderingen hadden wij graag een 2-jarige cao afgesloten, maar het loonaanbod van de werkgever was te mager! Dit hebben wij nader toegelicht tijdens de ledenraadplegingen en de reactie van de vakbondsleden is voor ons duidelijk.

Wij streven ernaar om de komende maanden de onderhandelingen over de cao voor 2018 te starten. Mocht je naar aanleiding van het bereikte akkoord en/of de positieve stemming van de vakbondsleden CNV Vakmensen nog vragen hebben, mail mij dan.

De betreffende kaderleden van CNV Vakmensen hebben veel energie gestoken in het bereikte akkoord. Namens CNV Vakmensen bedankt daarvoor.

Niets gaat vanzelf, ook een cao Bavaria komt er niet vanzelf. Hoe meer vakbondsleden, hoe meer kracht wij als CNV Vakmensen hebben tijdens de onderhandelingen. Overweeg eens om een collega, die nog geen lid is van een vakbond, als lid te werven voor CNV Vakmensen!

Indien een collega over het lidmaatschap CNV Vakmensen of de cao Bavaria een gesprek wenst, ben ik graag bereid om naar Bavaria te komen (indien mogelijk op de werkplek, in overleg met het management).

René Jongen
Bestuurder
Bereikbaar via 06-51202961 of r.jongen@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid