Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Avebe - Nieuws

Uitslag ledenraadpleging en toeslagenmatrix Avebe

Een grote meerderheid van jullie heeft zich akkoord verklaard met het bereikte principeakkoord. Daarmee is de nieuwe cao Avebe een feit. De cao kent een looptijd tot 31 december 2017.

Toeslagenmatrix

In het principeakkoord is de afspraak gemaakt dat we als vakbonden en Avebe een gezamenlijke werkgroep vormen met als doel om in 2017 een toeslagenmatrix in te voeren.

Klankbordgroep

Gelet op deze afspraak lijkt het me goed om als CNV- en FNV-leden, werkzaam in de ploegendienst bij Avebe, een klankbordgroep te vormen met daarin leden die werkzaam zijn in de ploegendienst. Met de klankbordgroep kan dan overleg plaatsvinden over het onderwerp toeslagenmatrix en alles wat daarbij hoort.

Een CNV- of FNV-lid per ploeg in de klankbordgroep

Ik zou de CNV-leden in de ploegendienst willen vragen om, in overleg met de FNV-leden, uit de ploeg waarin je werkzaam bent iemand voor te dragen die gaat deelnemen aan de klankbordgroep. Op deze wijze hebben we een goede vertegenwoordiging per ploeg georganiseerd.

Ik verzoek jullie om de gegevens van de persoon die de ploeg gaat vertegenwoordigen te mailen aan mij als het gaat om een CNV lid aan en aan mijn FNV collega Ron Vos (ron.vos@fnv.nl) als het gaat om een FNV-lid. Graag dan de volgende gegevens doorgeven: naam, e-mailadres, telefoonnummer, locatie waar werkzaam, welke ploegendienst (5, 3 of anders) de ploeg waarin werkzaam en de functie.

Jan Kampherbeek
bestuurder CNV vakmensen
bereikbaar via 06 51 60 20 22 of j.kampherbeek@cnvvakmensen.nl 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid