Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Vlees en vis - Nieuws

Ledenbijeenkomst LengerSeafoods over reorganisatie

Op 7 juli 2015 heeft CNV Vakmensen samen met andere vakbonden overleg gehad met de directie van Lenger Seafoods over de aangekondigde reorganisatie op de vestiging in Yerseke. De reorganisatie is het gevolg van het stoppen met garnalenactiviteiten in Yerseke.

In dit overleg heeft de directie aan vakbonden een voorstel voor een sociaal plan gedaan. Daarnaast hebben wij aanvullende informatie gevraagd over de bedrijfsresultaten in de afgelopen jaren, de verkoop van de garnalenactiviteiten aan Parlevliet & van der Plas groep en de precieze gevolgen voor werk en werkgelegenheid bij Lenger Seafoods in Yerseke.

Personeelsbijeenkomst

CNV Vakmensen en FNV organiseren een personeelsbijeenkomst op:

Datum: woensdag 15 juli 2015
Aanvang: 15.30 uur (dus 1 uur onder werktijd)
Locatie: in de personeelskantine van Lenger Seafoods

Alle werknemers zijn dus welkom (leden en niet-leden)

Tijdens deze bijeenkomst horen wij graag van het personeel, wat zij belangrijk vinden voor een sociaal plan. De vakbonden zullen een toelichting geven op de gang van zaken rond een reorganisatie en de insteek voor een sociaal plan.

De directie zal hun voorstel voor een sociaal plan aan het personeel verstrekken in de aankomende dagen, zodat iedereen zich kan voorbereiden op de personeelsbijeenkomst.

Onderhandelingen

Woensdagavond 15 juli 2015, aansluitend op de personeelsbijeenkomst, zullen vakbonden met de directie gaan onderhandelen over het sociaal plan.

Heeft u vooraf vragen en/of opmerkingen, dan kunt u bestuurder Frans van de Veen bereiken per e-mail via f.veen@cnvvakmensen.nl en via ons regiokantoor in Breda, telefoonnummer 076-5724670.

Frans van de Veen
bestuurder

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid