Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Vlees en vis - Nieuws

Digitaal platform Slagerspassie biedt inspiratie en informatie aan slagersbranche

Nu het imago van vlees steeds verslechtert en meer en meer Nederlanders parttime vegetariër worden heeft de slagersbranche het niet gemakkelijk. Slagerspassie is een prachtig initiatief om alle slagers, ondernemers en medewerkers met elkaar in contact te brengen, te informeren en inspireren.

Liefde voor het ambacht

Doe ideeën op, deel je eigen ervaringen, praat met collega’s in de slagersbranche en lees hoe je meer klanten aan je kunt binden in het digitale platform Slagerspassie.

Gratis hulp voor de slagersbranche

Het nieuwe platform Slagerspassie wordt door Stichting VOS gefinancierd. Deze stichting wordt bestuurd door Werknemersorganisaties CNV Vakmensen, FNV Bondgenoten, werkgeversorganisatie Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie en en is hierdoor gratis toegankelijk voor iedereen in de slagersbranche. financiering plaats vindt vanuit Stichting Vos.

Aanmelden voor Slagerspassie

Ben je op zoek naar nieuwe producten, achtergrondinformatie of wil je je kennis graag delen? Registreer je wanneer het platform online is als ondernemer of medewerker, maak een persoonlijk profiel aan en krijg zo toegang tot speciaal voor jou geselecteerde magazines.

De laatste ontwikkelingen van Slagerspassie volg je via de Slagerspassie facebook pagina en Slagerspassie twitteraccount.

Lees ook

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid