Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
CAO ZEEVISBEDRIJF

Cao voor het Zeevisbedrijf

Leden akkoord met nieuw cao. De leden van CNV Vakmensen die werken in het Zeevisbedrijf hebben ingestemd met de verbeteringen die de bond heeft uit onderhandeld. Dit betekent dat er een nieuwe cao is.

Redactiecommissie en cao-boekje
Wietze Kampen zal de uitslag direct doorgeven aan de reders, zodat de redactiecommissie zo spoedig mogelijk bijeen geroepen kan worden om de verbeteringen op te schrijven in een nieuw cao-boekje. 

Belangrijkste verbeteringen
Wil je voor jezelf nog een keer nagaan wat de belangrijkste veranderingen zijn, dan kan je dat lezen in onze vorige nieuwsbrief. Deze is te vinden op onze website onder de volgende link: 
https://www.cnvvakmensen.nl/caos/vlees-en-vis/cao-zeevisbedrijf/nieuws/principe-akkoord-cao-voor-het-zeevisbedrijf 

Loopbaankansen
Naast de loonsverhogingen van 2 x 1,5% en de enorme stap in de verbetering van de pensioenregeling is er een enorm belangrijk derde verbeterpunt. Het gaat om de mogelijkheid tot loopbaanverbetering. Iedereen kan nu een loopbaanscan laten maken en er is voor iedereen een persoonlijk opleidingsbudget, waarbij er per jaar €300 wordt opgebouwd tot een bedrag van maximaal €1500. Aan dit onderwerp zal ik een aparte nieuwsbrief wijden, maar op de volgende website kunt u al eens een kijkje nemen voor de mogelijkheden: http://jamesloopbaan.nl/ 

Ten slotte wil ik je mede namens Gert Koster hartelijk danken voor het gestelde vertrouwen. 

Wietze Kampen,
Bestuurder CNV Vakmensen
M. 06 5120 3004
E. w.kampen@cnvvakmensen.nl

P.S. Hoe staat ons land er volgens jou voor? Waar maak jij je druk over en welke oplossingen zie jij? Meld je snel aan voor een van de bijeenkomsten in jouw regio: www.cnvvakmensen.nl/destaatvannederland


 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid