Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Vleeswarenindustrie - Nieuws

Ledenvergaderingen Vleeswarenfabriek Persoon Lisse

Het zijn onzekere tijden bij vleeswarenfabriek Persoon, we weten niet wat de toekomst zal zijn van het bedrijf. Dit roept allerlei vragen op en daarom willen we jullie uitnodigen voor een tweetal ledenvergaderingen op 18 april. Wij horen graag wat jullie bezighoudt en jullie vragen beantwoorden.

Ledenbijeenkomsten
De onzekere toekomst van het bedrijf roept logischerwijs allerlei vragen op, tijdens de ledenvergaderingen is er de mogelijkheid om deze te stellen. We kunnen kijken naar de diensten van CNV Vakmensen om je aan nieuw werk te helpen in geval het bedrijf moet gaan sluiten maar bijvoorbeeld ook naar je rechten en plichten bij een eventuele sluiting of reorganisatie. Verder willen we in de bijeenkomst graag onderwerpen bespreken waar jullie momenteel mee te maken hebben zoals bijvoorbeeld de verschillende keuzemogelijkheden voor de ouderenregeling.

We verzoeken je om alvast vragen of onderwerpen op te sturen waar je graag meer over zou willen weten zodat we het kunnen voorbereiden voor de bijeenkomst. De onderhandelaar van de cao-vleeswaren, Peter de Ridder zal ook aanwezig zijn om jullie vragen te beantwoorden.

Locatie: Kantine Vleeswarenfabriek Persoon
Aanvang eerste bijeenkomst: 15:05 uur
Aanvang tweede bijeenkomst: 16:20 uur 

Nieuwe bestuurder
Sinds enkele maanden zijn de vakbondswerkzaamheden bij vleeswarenfabriek Persoon overgenomen door een nieuwe bestuurder. Soraya Faez is voortaan het aanspreekpunt voor onze leden, als je vragen hebt kun je mailen of bellen naar de onderstaande contactgegevens.

Mede namens: kaderlid Peter van den Berg en Peter de Ridder, bestuurder CNV Vakmensen

Soraya Faez
bestuurders CNV Vakmensen
M: 06 20 43 61 65
E: s.faez@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid