Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Vleessector - Nieuws

Samen werken aan een betere toekomst

Jij bent lid van CNV Vakmensen. Omdat je verzekerd wilt zijn van juridische hulp. Omdat je altijd snel antwoord wilt op vragen die met werk en inkomen te maken hebben. En omdat je samen met het CNV sterk wilt staan als het gaat om jouw arbeidsvoorwaarden.

Maar misschien wil je meer. Wellicht wil je direct kunnen meepraten over jouw cao, van dichtbij meebeslissen over jouw arbeidsvoorwaarden. Of wellicht schept het je voldoening als je jouw collega’s kunt bijstaan in moeilijke tijden en hun vragen direct op de werkvloer kunt beantwoorden.

Als kaderlid kan dat. Juist jouw ervaringen tellen mee. Bovendien kun je bij ons veel leren. En je kunt zelf kiezen hoeveel tijd je erin steekt.

Kaderwerk doen voor CNV Vakmensen is goed voor je persoonlijke ontwikkeling en absoluut niet slecht voor je carrière. Actieve kaderleden zijn opgetogen over wat het hen heeft opgeleverd, zowel in hun loopbaan als in hun persoonlijke ontwikkeling.

Vaak horen wij van leden dat het leuk en leerzaam is om mee te doen. Samen werken aan een betere toekomst in de vleessector, zowel voor jezelf als voor anderen, geeft een goed gevoel. Je staat er niet alleen voor.

Voor de sector vlees zoeken we nieuwe kaderleden die willen plaatsnemen in de cao-commissie. Dat zijn enthousiaste kaderleden die meepraten en meedenken over de inhoud van de cao-voorstellen. We komen 3 of 4 keer per jaar bijeen. Daarnaast proberen we eenmaal per jaar iets extra’s te doen in de vorm van bedrijfsbezoeken en dergelijke.

Wat krijg je van ons terug? Met training en scholing bereiden wij je voor op jouw kaderwerk. Bovendien krijg je een passende kilometer– en onkostenvergoeding, bieden we je persoonlijke begeleiding en organiseren we bijeenkomsten met andere vrijwilligers om ervaringen uit te wisselen of actuele thema’s te behandelen.

Wil jij ook kaderlid worden? Dan zoeken wij jou.
Neem voor meer informatie contact met mij op.

Peter de Ridder
Bestuurder Voeding
M: 06 51 60 19 97
E: p.deridder@cnvvakmensen.nlOp de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid