Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Vleessector - Nieuws

Ledenvergaderingen cao Vlees en Poolse nieuwsbrief

In de cao-onderhandelingen hebben de werkgevers in de vleessector aangegeven de cao te willen verslechteren. Daarom houden vakbonden ledenvergaderingen om de achterban te informeren en de stemming over de voorstellen van de werkgevers te peilen.

De ledenvergaderingen worden gehouden in de buurt van die locaties, waar leden aangeven graag een ledenvergadering te willen hebben. CNV Vakmensen heeft met FNV Bondgenoten afgesproken, dat de leden van beide vakbonden welkom zijn op elkaars ledenvergaderingen. En, indien mogelijk, in de planning worden ledenvergaderingen gezamenlijk gedaan. De voorstellen van vakbonden zijn slecht en beide vakbonden zijn hiertegen.

Woensdag 27 maart 2013
Aanvang: 16.00 uur (1e vergadering)
Aanvang: 17.30 uur (2e vergadering)Locatie: kantoor FNV Bondgenoten, Gotlandstraat 2A, Deventer 
Aanwezige CNV-bestuurder: Wietze Kampen

Donderdag 4 april 2013
Aanvang: 16.30 uur
Locatie: vergaderzaal De Bron, Kerkplein 2, Schelluinen
Aanwezige CNV-bestuurder: Frans van de Veen

Andere data in de aankomende dagen zijn nog niet bij ons bekend. Indien u vragen heeft over een ledenvergadering of een ledenvergadering wilt organiseren in de buurt van uw locatie, dan hoor ik het graag. Ben bereikbaar op telefoonnummer 076-5724670 (CNV Vakmensen Breda) en per mail: f.veen@cnvvakmensen.nl.

Poolse nieuwsbrief
De CNV-nieuwsbrief over de cao-onderhandelingsronde op 12 maart jongstleden is vertaald in het Pools. Wilt u deze nieuwsbrief verspreiden onder Poolse collega’s (ook uitzendkrachten). Ook buitenlandse werknemers/uitzendkrachten worden hard geraakt door de voorstellen van de werkgevers. Een exemplaar van deze Poolse nieuwsbrief is bijgesloten.

CNV Vakmensen
Frans van de Veen
Vakbondsbestuurder


Is uw collega nog geen CNV-lid? Maak hem of haar dan nu CNV-lid. Samen staan wij sterker tegen de verslechteringen van de arbeidsvoorwaarden in de vleessector. Lid worden kan door de aanmeldingsbon in te vullen, te bellen naar CNV Info 030-7511007 en op de website www.cnvvakmensen.nl.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid