Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Slagersbedrijf - Nieuws

Voorstellenbrief cao Slagers

Binnenkort starten de onderhandelingen voor een nieuwe cao Slagers. CNV Vakmensen hoort graag van haar leden welke wat zijn verbeterd willen zien in de cao. Daarom leggen wij een concept-voorstellenbrief aan jullie voor.

Dit voorjaar is een cao slagers voor 2019 tot stand gekomen op grond van een eindbod dat is gedaan door de werkgevers, wat door de leden uiteindelijk is goedgekeurd. Deze cao kun je vinden op www.cnvvakmensen.nl/caos/vlees-en-vis/cao-slagersbedrijf . Het loopt echter alweer tegen het einde van het jaar en er moet dus weer gesproken gaan worden over een nieuwe cao. Op grond van het arbeidsvoorwaardenbeleid van CNV Vakmensen, ervaringen van leden met de huidige cao en gesprekken met leden en met kaderleden is een concept-voorstellenbrief gemaakt. Deze tref je bijgaand aan. Als je wijzigingen, aanvullingen of wensen hebt voor de nieuwe cao, horen we dat graag van je. Reageer dan voor vrijdag 8 november.

Actief meedenken?
Wil je actief meedenken over de totstandkoming van de nieuwe cao, dan vraag ik je ons dat te melden. De onderhandelaar heeft hulp nodig van mensen uit de branche die het werk goed kennen en goed kunnen inschatten wat eventuele wijzigingen van de cao kunnen betekenen voor collega’s in het slagersbedrijf.

Mocht je naar aanleiding van het voorgaande vragen en/of opmerkingen hebben, dan kun je contact opnemen met CNV-bestuurder Jeroen Warnaar (tel: 06-20354990 of e-mail: j.warnaar@cnvvakmensen.nl ). Meer informatie over CNV Vakmensen kun je vinden op www.cnvvakmensen.nl .
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid