Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Slagersbedrijf - Nieuws

Voorbereidingen start overleg nieuwe cao Slagers

De inkt van de cao Slagers 2020 is net droog en we beginnen alweer aan de onderhandelingen over de nieuwe cao voor 2021. Bijgaand tref je de concept-voorstellenbrief van CNV Vakmensen. We vragen je wijzigings- of aanvullingsvoorstellen aan ons door te geven.

In september hebben we je laten weten dat we uiteindelijk toch een onderhandelingsresultaat hadden bereikt over de cao Slagers voor 2020. Eind die maand konden we je melden dat een meerderheid van onze leden had ingestemd met dit onderhandelingsresultaat en dat daarmee een nieuwe cao voor 2020 tot stand was gekomen. De inkt van dat akkoord is nog niet droog en moeten ons alweer gaan voorbereiden op de onderhandelingen voor een cao over 2021. Bijgaand tref je hiervoor een concept-voorstellenbrief van CNV Vakmensen aan. Deze is gebaseerd op onze ervaringen in de branche de afgelopen periode en op ons arbeidsvoorwaardenbeleid. Als er zaken in staan waar je het niet mee eens bent of als je aanvulling hebt, horen we dat graag. Zijn er bijvoorbeeld zaken rond de cao waar je tegenaan loopt en die je anders geregeld wilt hebben, dan horen we dat graag.

Dringend meedenkers gezocht
CNV Vakmensen zoekt slagers die willen meedenken over die cao. We zijn een vereniging waarbinnen leden het voor het zeggen hebben. We praten dan ook graag regelmatig met leden wat ze van de cao vinden en wat ze daarin zouden willen veranderen. Recent is een van die actieve meedenkers gestopt omdat hij is overgestapt naar een andere branche. We hebben hiervoor dus vervangers nodig. Als dit je wat lijkt, neem dan contact met ons op.

Mocht je naar aanleiding van het voorgaande vragen en/of opmerkingen hebben, dan kun je contact opnemen met CNV-bestuurder Jeroen Warnaar (tel: 06-20354990 of e-mail: j.warnaar@cnvvakmensen.nl ). Meer informatie over CNV Vakmensen kun je vinden op www.cnvvakmensen.nl
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid