Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Slagersbedrijf - Nieuws

Voorbereiding cao-onderhandelingen Slagers gestart

Eind dit jaar loopt de cao voor het slagersbedrijf af. Ter voorbereiding op de nieuwe onderhandelingen is de kadergroep bij elkaar geweest en willen we ook graag van jou weten hoe de situatie bij jou is. Daarom willen we je vragen bijgaande enquête in te vullen.

Op woensdag 14 november staan de eerste onderhandelingen gepland voor een nieuwe cao voor het Slagersbedrijf. Samen met de kaderleden zijn we bezig om tot voorstellen te komen voor de nieuwe cao. Daar willen we jou ook graag in betrekken. Daarom willen we je vragen bijgaande enquête klik hier in te vullen. Met de uitkomsten van deze enquête staan we dan sterker in de onderhandelingen. Dus vul de enquête in voor 31 oktober!

Meedenken met CNV?

Een aantal actieve leden binnen het CNV denkt als kadergroep mee met de CNV-bestuurder over zaken rond de Slagersbranche en de cao. Deze kadergroep kan versterking gebruiken. Lijkt het je leuk om mee te praten over de branche en/of de cao en wil je een keer zo’n bijeenkomst bijwonen, dan horen we dat graag van je.

Mocht je naar aanleiding van het voorgaande vragen en/of opmerkingen hebben, dan kun je contact opnemen met CNV-bestuurder Jeroen Warnaar (tel: 06-20354990, e-mail: j.warnaar@cnvvakmensen.nl of Twitter: @JeroenWarnaar of #CNVSlagers). Meer informatie over CNV Vakmensen kun je vinden op www.cnvvakmensen.nl.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid