Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Slagersbedrijf - Nieuws

Slagerspassie genomineerd voor internationale E-learning Award

De digitale inspiratieomgeving Slagerspassie, ontwikkeld in opdracht van Stichting VOS (CNV Vakmensen, FNV Bondgenoten en de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie), is genomineerd voor een internationale E-learning Award 2014.

Slagerspassie.nl, ingezonden door ontwikkelaar Bespeak die deze inspiratieomgeving voor de slagersbranche ontwikkelde, behoort hiermee bij de laatste vier in de categorie ‘Best use of social and collaborative technologies for learning’. De bekendmaking vindt plaats op 6 november in Londen.

Enorm trots

“Wij zijn enorm trots dat wij genomineerd zijn. Bij de ontwikkeling is veel aandacht besteed aan de mogelijkheid tot interactie binnen de slagersbranche. Naast het digitale karakter en de 24/7 beschikbaarheid maakt juist dat interactieve karakter het project zo uniek. Het is daarnaast natuurlijk ontzettend leuk dat we  gezamenlijk met verschillende partijen dit innovatieve project hebben neergezet en zelfs in het buitenland positief worden beoordeeld. Dit is toch een bevestiging dat de slagersbranche beschikt over een innovatief instrument. We verwachten dat de branche hier nu en in de toekomst intensief gebruik van maakt. Onze dank gaat uit naar alle betrokkenen bij Slagerspassie, deze nominatie is echt een compliment.” aldus KNS-directeur Peter Hoogenboom.

Gezamenlijk initiatief

Slagerspassie is een initiatief van de stichting Vormings- en Ontwikkelingsfonds in het Slagersbedrijf (VOS) waarin de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie, FNV Bondgenoten en CNV Vakmensen zijn verenigd in het bestuur. Slagerspassie.nl is in opdracht van Stichting VOS tot stand gekomen in nauwe samenwerking tussen onderwijskundig bureau Bespeak, FNV Bondgenoten en CNV Vakmensen, KNS en mensen uit de slagersbranche. De financiering van dit project wordt gedaan door Stichting VOS.

Worsten

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid