Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Slagersbedrijf - Nieuws

Pensioenbijeenkomst Slagersbedrijf

De pensioenregeling in het Slagersbedrijf is veranderd. Ben je benieuwd wat dit voor jou betekent? Op 20 november is er in Wageningen een informatieavond voor deelnemers en gepensioneerden van Bpf Slagers.

Zeker nu de overheid de spelregels rondom pensioen verandert om pensioenen in de toekomst betaalbaar te houden, is het goed om op de hoogte te blijven van de veranderingen binnen het slagerspensioen.

Antwoord op jouw vragen

De AOW-leeftijd gaat omhoog en de pensioenopbouw omlaag. Pensioenfonds voor het Slagersbedrijf heeft de pensioenregelingen per 1 januari 2014 hierop aangepast. Maar wat betekent dat voor jou? Hoeveel pensioen bouw je op? Vanaf wanneer ontvang je pensioen? Wat gebeurt er met het pensioen dat je vóór 1 januari 2014 hebt opgebouwd? En hoe kan je toch vóór je 67ste stoppen met werken? 

Deze en andere vragen komen uitgebreid aan bod tijdens een speciale informatieavond van het Pensioenfonds voor het Slagersbedrijf op donderdag 20 november 2014. Naast een presentatie over de hoofdlijnen van de nieuwe pensioenregeling is er deze avond ook ruimte om in te gaan op jouw persoonlijke situatie.

Uitnodiging bijeenkomst

Datum: donderdag 20 november 2014
Plaats: SVO Wageningen
Adres: Marijkeweg 20, 6709 PG Wageningen
Tijdstip: 19.00 - 21.30 uur

Aanmelden kan via de website van het Pensioenfonds voor het Slagersbedrijf: www.pensioenslagers.nl/informatiebijeenkomst

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid