Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Slagersbedrijf - Nieuws

Gratis scholing en opleiding voor slagers

CNV Vakmensen maakt afspraken in de cao voor slagers. Deze afspraken gaan over allerlei onderwerpen, zoals loon en toeslagen, maar ook over scholing en opleiding.

Daarover gaat bijgaande nieuwsbrief die natuurlijk voor jou is, maar we willen je ook vragen de andere exemplaren uit te delen aan je collega’s.

Werkgevers (KNS) en werknemers (CNV Vakmensen) in de slagersbranche vinden het erg belangrijk dat medewerker zich blijven ontwikkelen, zodat ze klaar zijn voor de toekomst. Klaar voor de ontwikkelingen in hun eigen functie, klaar voor de toekomst in een andere functie in de slagersbranche, maar zo nodig ook klaar voor de toekomst buiten de slagersbranche. We hebben allerlei afspraken gemaakt om dit mogelijk te maken en deze staan de in de cao. Deze afspraken zijn lang niet allemaal bij alle medewerkers in de branche bekend, dus daarom hebben we een nieuwsbrief “Slagers-cao, dat zit zo!” met het onderwerp scholing en opleiding geschreven. Deze tref je bijgaand digitaal aan en kun je doorsturen naar je collega's. Binnenkort krijg je ook 5 exemplaren in je brievebus. Een exemplaar is natuurlijk voor jezelf, zodat je kunt nagaan of je al goed op de hoogte bent van de mogelijkheden tot scholing. De andere 4 exemplaren sturen we je toe om uit te delen aan je collega’s. Dit om ze goed te informeren over de mogelijkheden in de cao en om CNV Vakmensen beter bekend te maken onder je collega’s. Dus neem ze mee naar je werk en geef ze aan je collega’s.

Vragen
Mocht je vragen hebben over de regelingen of geholpen wil worden bij het aanvragen van subsidie dan kun je contact met ons opnemen om je te helpen. Alvast bedankt voor de verspreiding van de nieuwsbrief onder je collega’s! Want samen staan we sterker.

Voor vragen of andere zaken inzake de cao Slagers kun je contact opnemen met CNV-onderhandelaar Jeroen Warnaar, telefoon 06-20354990 of e-mail: j.warnaar@cnvvakmensen.nl. Je kunt ook contact opnemen met CNV Info op 030-7511007. Meer informatie over CNV Vakmensen kun je vinden op www.cnvvakmensen.nl


Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid