Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Slagersbedrijf - Nieuws

Geen knopen doorgehakt cao Slagers

De onderhandelingen over een nieuwe cao Slagers hebben in het derde overleg nog geen nieuwe cao opgeleverd. Er is een aantal belangrijke onderwerpen besproken en daar lijken wij uit te kunnen gaan komen, maar op de financiële onderwerpen is nog geen overeenstemming. Eind januari praten wij verder.

Op vrijdag 11 januari heeft het derde overleg over een nieuwe cao Slagers plaatsgevonden. Het overleg vond plaats in een goede sfeer. Op onderwerpen als toiletbezoek, ploegendiensten en seniorendagen lijken wij eruit te kunnen gaan komen. Echter op andere financieel belangrijke onderwerpen zoals loonsverhoging, ophoging van de schalen, toeslagen, aanpassing van de minimumloonschalen en reiskosten zijn wij er nog niet uit en hebben werkgevers meer tijd nodig om mogelijke oplossingen te bestuderen en te bespreken met hun achterban. Daarvoor hebben ze tot eind januari nodig.

Nieuwe afspraak
Daarom is een nieuwe afspraak gemaakt voor woensdag 30 januari. CNV Vakmensen heeft de dringende wens uitgesproken er dan ook uit te willen komen of in ieder geval duidelijkheid van werkgevers te krijgen over financiële punten. De cao is reeds sinds 1 januari verlopen en werknemers in de branche verdienen wat ons betreft deze duidelijkheid. Na de afspraak van 30 januari horen jullie opnieuw van ons.

De onderhandelingsdelegatie van CNV Vakmensen bestaat uit de kaderleden Jan Rozeboom en Albert Gort en CNV-bestuurder Jeroen Warnaar.
Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan kun je contact met hem opnemen per telefoon, per e-mail of via Twitter @JeroenWarnaar.
Meer informatie over CNV Vakmensen kun je vinden op www.cnvvakmensen.nl

Jeroen Warnaar
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 20 35 49 90
E: j.warnaar@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid