Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Slagersbedrijf - Nieuws

Digitaal platform Slagerspassie.nl is live

Vanaf vandaag is Slagerspassie.nl, de digitale inspiratieomgeving voor de slagersbranche live. Slagerspassie is interactief en gratis toegankelijk voor iedereen die werkt in de slagerijbranche, van medewerker tot ondernemer.

Persoonlijk profiel op Slagerspassie

Slagerspassie geeft de gebruiker een andere kijk op het slagersvak en biedt daarmee inspiratie, verrijking, beleving en verdieping. Het doel is om de professionaliteit en kwaliteit te verhogen en zo een toekomstbestendige branche te blijven. Na het aanmaken van een persoonlijk profiel kan gebruik worden gemaakt van Slagerspassie.

Online ideeën, interactie en inspiratie

Er zijn drie belangrijke onderdelen in Slagerspassie:

  • Digitale artikelen en magazines met tekst, foto’s, films, strips en polls over verschillende onderwerpen ter inspiratie. Gebruikers kunnen hierop reageren waardoor interactie ontstaat.
  • Mediabibliotheek, waarin allerlei foto’s en films uit de inspiratieomgeving te bekijken zijn. Daarnaast kunnen gebruikers zelf films en foto’s uploaden en zo hun eigen ideeën delen.
  • Bedrijvenpagina: door dit onderdeel kunnen gebruikers een netwerk binnen de branche opbouwen, zodat ze activiteiten van mensen in hun netwerk kunnen volgen en in gesprek kunnen gaan over het vak.

Alle facetten van het slagersvak

De magazines en artikelen gaan over alle facetten van het slagersvak. Van inkoop tot en met verkoop, maar ook interne en externe communicatie, sociale onderwerpen en sturen op cijfers komen aan bod. De komende jaren worden nieuwe onderwerpen toegevoegd zodat Slagerspassie inspiratie blijft bieden.

Initiatief

Slagerspassie is een initiatief van de stichting Vormings- en Ontwikkelingsfonds in het Slagersbedrijf (VOS) waarin de Koninklijke Nederlandse  Slagersorganisatie, FNV Bondgenoten en CNV Vakmensen, zijn verenigd in het bestuur. Slagerspassie.nl is in opdracht van Stichting VOS tot stand gekomen in nauwe samenwerking tussen onderwijskundig bureau Bespeak, KNS en mensen uit de slagersbranche. De financiering van dit project wordt gedaan door Stichting VOS.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid