Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Gemaksvoeding - Nieuws

Loopbaanadvies voor leden cao Gemaksvoeding

Het zijn roerige tijden op de arbeidsmarkt, dat zal jullie niet zijn ontgaan. We moeten met z’n allen langer doorwerken en tegelijk zien we banen verdwijnen en nieuwe banen ontstaan. Vraag je jezelf wel eens af wat dit voor jou betekent?

Hoe je ervoor zorgt, dat je goed, gezond en met plezier kunt blijven werken tot aan je pensioen? Wat je anders zou kunnen doen en hoe je dat dan moet regelen?

Loopbaanadvies

Meer dan ooit is het van belang bewust aan de slag te gaan met je eigen duurzame inzetbaarheid. Wat moet je dan doen en bij wie moet je daarvoor zijn en natuurlijk, wie gaat dat betalen? In de nieuwe cao voor de Gemaksvoedingsindustrie, 1 januari 2014 - 1 juli 2015, zijn afspraken gemaakt over een vergoeding van maximaal € 750,- per werknemer ten behoeve van niet-functiegerichte scholing en loopbaanadvies. Dit bedrag kun je dus besteden om stil te staan bij jouw eigen loopbaan en de houdbaarheid daarvan.

Hoe te regelen

Vanuit CNV Vakmensen helpen we je natuurlijk graag op weg bij jouw duurzame (blijvende) inzetbaarheid. Wij kunnen samen met jou bekijken of je (nog) op je plek bent in je huidige functie, wat je (anders) wilt en kunt en wat je zou kunnen doen om dat te bereiken. Wil je meer weten over de regeling of heb je al een concrete loopbaanvraag? Neem dan contact op met Yvonne Yan via y.yan@cnvvakmensen.nl of telefonisch via 076-5724670. Zij vertelt je graag meer over de regeling en jouw mogelijkheden!

Leo Bons
bestuurder

 
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid