Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Rendac Son, Sonac Burgum, Econon - Nieuws

Wat vind jij van de CNV cao-insteek bij Darling?

In najaar 2017 zijn de vorige cao’s bij Darling Ingredients door de leden goedgekeurd. Tegelijk is ook gesproken over de insteek voor de cao’s per 1 januari 2018. Deze insteek staat in de CNV concept voorstellen. Wat vind jij als CNV-lid van deze concept voorstellen?

Ledenraadpleging

Op basis van de ledenvergaderingen in november 2017 en het arbeidsvoorwaardenbeleid 2018 zijn bijgesloten concept-voorstellen gemaakt door CNV Vakmensen voor de cao’s van Darling Ingredients in Son en Burgum en in Vuren. Daarom komen er geen aparte ledenvergaderingen over de concept voorstellen vanuit de vakbonden. Verzoek is om als CNV-lid per mail of telefonisch te reageren voor 15 juni a.s. als je opmerkingen, aanvullingen of vragen hebt. Daarna gaan we de voorstellen vaststellen en indienen.

Nieuwe CNV-bestuurder

Vanwege andere pensioenwerkzaamheden binnen CNV Vakmensen ga ik, Frans van de Veen, opgevolgd worden door CNV-bestuurder Diana Kraan. Sinds 2010 ben ik met veel plezier regelmatig op bezoek gegaan bij de locaties van Rendac en Sonac. Er zijn veel discussies geweest en er zijn veel goede afspraken gemaakt. Ik wens jullie in je werk bij Darling Ingredients en daarbuiten alle goeds toe en bedankt voor de samenwerking met mij vanuit CNV Vakmensen. De contactgegevens van mijn CNV-collega Diana Kraan staan onderaan deze nieuwsbrief.

CNV Vakmensen,
Frans van de Veen, vakbondsbestuurder, mobiel 06-51601965 en mail f.veen@cnvvakmensen.nl
Diana Kraan, vakbondsbestuurder, mobiel 06-2238 9584 en mail d.kraan@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid