Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Rendac Son, Sonac Burgum, Econon - Nieuws

Ledenvergaderingen Darling Ingredients geannuleerd

Door de verscherpte maatregelen die het kabinet heeft afgekondigd kunnen de ledenvergaderingen die gepland stonden op 6, 8 en 9 april in Son, Vuren en Burgum helaas niet doorgaan. Bijeenkomsten zijn tot 1 juni verboden, waardoor wij niet bij elkaar kunnen komen ter voorbereiding op de nieuwe cao.

Velen van jullie willen graag op korte termijn een nieuwe cao, omdat de oude cao per 31 december 2019 is verlopen. Vanwege verschillende redenen hebben wij niet op tijd kunnen starten met nieuwe cao onderhandelingen. Door de verscherpte maatregelen inzake het coronavirus zal een nieuwe cao nog langer op zich laten wachten. Tot die tijd gelden alle afspraken uit de laatste cao in verband met de van kracht zijnde nawerking.

Omdat wij jullie input ontzettend belangrijk en waardevol vinden, willen wij met fysieke ledenvergaderingen de leden raadplegen. Sowieso kunnen deze niet tot 1 juni ingepland worden. Wanneer dit wel kan, ligt aan het verloop van de coronacrisis en de bijbehorende maatregelen. Zodra wij de mogelijkheid zien om wel bij elkaar te komen met een ledenvergadering, zullen wij nieuwe data prikken en jullie opnieuw uitnodigen. Het spreekt vanzelf dat de cao onderhandelingen niet eerder zullen starten dan dat de ledenvergaderingen hebben plaatsgevonden. Wij rekenen op jullie begrip.

Ook in deze uitzonderlijke tijd staat CNV Vakmensen voor jullie klaar. Als jullie vragen, opmerkingen of zorgen hebben naar aanleiding van deze nieuwsbrief of de gevolgen van het coronavirus, deel het met ons.

Zorg goed voor elkaar, let op elkaar en blijf gezond. Wij hopen jullie allen tijdens de volgende ledenvergadering te zien en te spreken.

Namens de CNV kaderleden Hans van Rulo (Son) en Willem Visser (Burgum),

Diana Kraan
Bestuurder CNV Vakmensen
T: 06-22389584
E: d.kraan@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid