Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Rendac Son, Sonac Burgum, Econon - Nieuws

Digitale ledenvergaderingen Darling Ingredients ipv fysiek

Wij hebben jullie eerder uitgenodigd voor een fysieke ledenvergadering op de locaties Vuren, Burgum en Son. Door de verscherpte maatregelen zullen de ledenvergaderingen digitaal plaatsvinden ipv fysiek. Lees hieronder meer.

Vuren

Voor Vuren stond een ledenvergadering gepland op woensdag 30 september om 13.00 uur en 14.15 uur. Deze dag en tijden blijven dezelfde. Deze ledenvergaderingen hebben inmiddels plaatsgevonden.

Burgum

Voor Burgum stond een ledenvergadering gepland op donderdag 1 oktober om 13.00 uur en 14.15 uur. Deze dag en tijden gaan niet door. Voor de digitale ledenvergadering nodigen wij de leden in Burgum uit op maandag avond 5 oktober om 19.30 uur. De leden die zich hadden aangemeld, zullen via de e-mail een link toegestuurd krijgen om zo te kunnen deelnemen aan de digitale ledenvergadering.

Son

Voor Son stond een ledenvergadering gepland op maandag avond 5 oktober om 19.30 uur. Deze dag en tijd gaat dus wel door, maar via de digitale weg. Net als de leden in Burgum ontvangen de leden in Son die zich hadden aangemeld een link via de e-mail.

 

Als er leden zijn die zich niet hadden aangemeld voor een fysieke ledenvergadering, maar wel willen meedoen aan de online ledenvergadering, zijn uiteraard van harte welkom. Graag ontvangen Jos Cohen via jos.cohen@fnv.nl of Diana Kraan via d.kraan@cnvvakmensen.nl de namen en e-mailadressen, zodat wij alsnog een link kunnen toesturen.

 

Instructie voor het online deelnemen:

In de e-mail wordt een link meegestuurd. Door te klikken op de link zal het programma of app van MS Teams worden geïnstalleerd of gestart. Je kunt ervoor kiezen deel te nemen met de camera aan of uit. Wij vragen iedereen de microfoon uit te zetten, zodat we geen last zullen hebben van achtergrondgeluiden.

Als je een vraag of opmerking wil geven, kun je dit door het handje op te steken. Maar handiger is om dit via de chat te typen.

 

We hopen iedereen te kunnen verwelkomen op de digitale ledenvergadering.

Ook namens de CNV kaderleden,

Diana Kraan
Bestuurder CNV Vakmensen
T: 06-22389584
E: d.kraan@cnvvakmensen.nlOp de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid