Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
De vakbond die verschil maakt
Betrokken en verantwoordelijk voor een maatschappelijke bijdrage
Verzekeraars

Cao Nationale Nederlanden (NN)

1 januari 2016 tot en met 31 december 2018

Op deze pagina kun je de cao Nationale Nederlanden downloaden. In de cao NN Group lees je de meest actuele afspraken over salaris, werktijden, verlofregelingen, veilig en gezond werken en meer.

Behalve de meest recente cao vind je hier ook het sociaal plan, het sociaal kader reorganisatie en het sociaal kader sourcing van Nationale Nederlanden. Het sociaal plan, dat tot 1 april 2017 geldt, is de voortzetting van het huidige sociaal plan en geldt bij reorganisaties. Vanaf 1 april 2017 geldt bij reorganisaties het sociaal kader reorganisatie. En als er geoutsourcet wordt, dan geldt als basis voor de onderhandelingen over een arbeidsvoorwaardenprotocol het sociaal kader sourcing.

Het thema: Jouw inzetbaarheid

Uit al die documenten blijkt dat CNV Vakmensen, de andere vakorganisaties en NN het belangrijk vinden dat jij inzetbaar bent en blijft. Daarover zijn heel veel mooie afspraken gemaakt. Er is van alles mogelijk. Weet daarbij ook: ons loopbaanadviesbureau James kan jou daarbij behulpzaam zijn en NN vergoedt dan de kosten. Kijk voor meer informatie op jamesloopbaan.nl.

Op de hoogte

Gedurende de cao-periode zullen wij langskomen om met jou in gesprek te gaan over de cao-afspraken. Ook houden wij je via nieuwsbrieven op de hoogte. Heb je vragen of opmerkingen? Dan kun je ook altijd bij bestuurder Ike Wiersinga terecht.

 

Downloaden

Je Achterban: online community voor al jouw vragen

Heb je een vraag over jouw werk, de cao of heb je andere vragen rondom werk en inkomen? Sinds kort hebben wij voor alle werknemers in jouw cao Je Achterban. Onze online community waar je 24 uur per dag terecht kunt met je vragen. Je kunt ook input geven over wat jij in je cao wilt hebben of een discussie beginnen!

Ga naar Je Achterban >