Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Wat weten jullie van Unive?

Elk kwartaal heb ik als belangenbehartiger van CNV Vakmensen namens jullie, de leden, overleg met jullie directie.

Op 3 juli is in Zwolle het eerst volgende overleg. Daar bespreek ik met jullie werkgever de lopende zaken en problemen waar jullie tegenaan lopen. Graag hoor ik van jullie wat ik namens jullie kan bespreken op 3 juli.

Overleg Unive
Het periodieke overleg met de directie van Unive is bedoeld om contact te houden en te weten wat er speelt binnen het bedrijf. Unive deelt mee hoe het met het bedrijf gaat, hoe bepaalde reorganisaties verlopen etcetera. Tijdens dit overleg stel ik vragen of bespreek ik zaken die bij Unive spelen of zaken waar jullie als werknemers tegenaan lopen of jullie zorgen over maken.

CNV team Univé zoekt versterking
Binnen Unive is een groep leden actief betrokken bij de vakbond. Deze leden voorzien mij van informatie en ik overleg regelmatig met hen om te kijken hoe we de belangen van de leden het beste kunnen behartigen.

Wil je meedenken of heb jij ideeën hoe ik jullie belangen het beste kan behartigen, bel of mail mij dan Roderik Mol e-mail: r.mol@cnvvakmensen.nl tel: 06 20 47 18 90

Wat doet CNV Vakmensen voor haar leden?
Het lidmaatschap van CNV Vakmensen biedt veel voordelen. CNV Vakmensen komt op voor jouw belangen als het gaat om werk en inkomen. Je bent verzekerd van complete rechtsbijstand, krijgt deskundig advies over werk en inkomen en je kunt gebruik maken van allerlei kortingen. Voor nieuwe leden heeft CNV Vakmensen ook nog eens een tijdelijke actie: de eerste 6 maanden maar liefst 50% korting op de contributie. Maak dus jouw collega lid!

CNV ook voor de uitzendkrachten
Ken jij collega’s die als uitzendkracht voor Unive werken? Ook voor hun belangen komen wij op. Voor uitzendkrachten controleer ik gratis of de beloning en het contract klopt. Bel of mail mij voor een loon/contract scan. Roderik Mol e-mail: r.mol@cnvvakmensen.nl tel: 06 20 47 18 90

Verspreid deze nieuwsbrief onder de collega’s of hang de brief op een prikbord.

Roderik Mol
Bestuurder CNV Vakmensen

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid