Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Maand van de vakbond bij a.s.r.

Tijdens de vorige cao onderhandelingen hebben we met a.s.r. afgesproken dat vakbonden, in samenwerking met a.s.r. meer aandacht krijgen in het bedrijf. Daarvoor hebben we de maand van de vakbond bedacht.

Tijdens deze maand worden de vakbonden op de kaart gezet en kunnen alle medewerkers, een jaar lang op kosten van a.s.r. lid worden van een vakbond naar keuze. Meer informatie hierover is te vinden op onze gezamenlijke website: www.maandvandevakbond.nl

Collega’s lid maken!

Ben je zelf al lid van CNV? Maak dan een collega een jaar gratis lid van ons. A.s.r. betaalt hiervan een jaar lang de kosten. Na afloop van dit jaar, krijgen de nieuwe leden bericht, met natuurlijk de vraag of ze hun lidmaatschap willen voortzetten. Een goede actie dus!

Allang lid

Maar ook voor onze trouwe leden hebben we afspraken kunnen maken met a.s.r. U krijgt als trouw CNV-lid ook de kosten van de jaarlijkse contributie vergoed van uw werkgever. Wij zullen ervoor zorgen dat alle CNV-leden voor het jaar 2016 geen contributie hoeven te betalen. A.s.r. betaalt uw contributie aan het CNV en dus hoeven wij u een jaarlang geen kosten in rekening te brengen. Hopelijk bent u blij met deze cao afspraak.

We komen ook langs

Natuurlijk komen we ook langs om alle a.s.r. medewerkers kennis te laten maken met de vakbond. We houden op 12 november a.s. vanaf 11.30 uur een lunchbijeenkomst in het restaurant in Utrecht. Kom dus vooral en neem uw collega’s mee. We vertellen iedereen graag iets over wat vakbonden doen bij a.s.r. Hopelijk kunnen we dan ook al iets vertellen over de gesprekken over jullie nieuwe sociaal plan. Houd verder alle informatieborden en het intranet in de gaten voor berichten van CNV.

Kaderledengroep van het CNV bij a.s.r.

Bij a.s.r. hebben we als CNV ook een leuke groep actieve CNV-leden. OR-leden maken vaak deel uit van de groep, maar ook gewoon collega’s uit allerlei plekken binnen het bedrijf doen mee. We ontmoeten elkaar een aantal keer per jaar en bespreken belangrijke zaken bij a.s.r., zoals bijvoorbeeld zaken rondom het cao-overleg. Misschien is een van jouw collega’s wel al lid van onze kadergroep. Spreek ons daarom gerust aan en kom een keertje mee naar onze vergaderingen.


Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid