Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

ASR: vul de Andere cao- enquête in!

Na de zomer is de evaluatie van DAC vanuit alle partijen in gang gezet. Voor komende gesprekken over De Andere Cao wil ik ook zelf meer inzicht hebben over jullie beleving en mening rondom DAC, HAP en het werken bij ASR. Pak je kans om je mening te geven en vul de enquête van CNV Vakmensen in.

Enquête

Aan jou het verzoek om je mening te delen en deze enquête in te vullen. De enquête bestaat uit zowel open als gesloten vragen en geeft ook de open vraag waarin je jouw eigen ideeën kan opschrijven om DAC te verbeteren. Invullen kan tot en met 4 november. 

Deel deze nieuwsbrief met enquête ook onder je collega’s. Iedereen die werkt bij ASR is vrij om deze in te vullen. CNV Vakmensen is geïnteresseerd in de mening en ideeën van de mensen die werkzaam zijn bij ASR. Samen komen we tot goede afspraken voor een nieuwe looptijd van De Andere Cao. Leden hebben straks de mogelijkheid om hun stem te geven over de uitkomst van de onderhandelingen.

Hap en Pensioen

CNV Vakmensen is in overleg met ASR om te komen tot een goed nieuw sociaal plan. We delen de visie dat mobiliteit en scholing van groot belang zijn voor werknemers die geconfronteerd worden met mogelijk ontslag. Over de financiële invulling hiervan in mijn budget en mijn vangnet zoeken we naar een oplossing.

Op korte termijn verwachten we de eerste opzet van het voorstel vanuit ASR over het pensioen. Zodra ik meer nieuws heb rondom pensioen of HAP stuur ik een nieuwsbrief.

Contact

Heb je vragen rondom je werk of over de voordeeltjes voor jou als je leden werft voor CNV Vakmensen, stuur mij dan een mail of klik op de banner onder aan de nieuwsbrief.

Met vriendelijke groet, 

Tamara Westerink
E t.westerink@cnvvakmensen.nl
M +31 06 5120 2991

 

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid