Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Tussenstand handtekeningen en cao RFH

In de week van 10 september begon onze petitie voor een goede cao Royal FloraHolland. Mede dankzij onze flyeractie in Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg hebben velen van jullie de petitie getekend. De tussenstand van 1.210 handtekeningen hebben we 19 september overhandigd.

De tussenstand van 1.210 handtekeningen hebben we 19 september bij de start van de cao-ronde overhandigd. Anja de Bree, directie Royal FloraHolland, kreeg hem uit handen van Victor Poolander, lid van de onderhandelingsdelegatie.

Wél onder de indruk, maar nog geen cao

Anja de Bree was onder indruk van het aantal handtekeningen en alle persaandacht voor de petitie. Zij gaf aan dat de directie RFH ook een goede cao wil. Helaas heeft de cao-ronde nog niet geleid tot een nieuwe cao of concreet loonbod. We hebben voor het eerst wel constructief met elkaar onderhandeld. Onze standpunten liggen nog (ver) uiteen, maar het speelveld is duidelijk.

Volgende cao-ronde op 24 oktober

Ons doel is op 24 oktober tot een nieuwe cao komen, waarin jullie wensen zijn opgenomen. Om onze eisen aan de werkgever kracht bij te zetten, willen we nog meer handtekeningen. Dus heb je de petitie nog niet getekend? Doe dat dan vóór 24 oktober via: surveymonkey.com/r/petitiecaorfh

mocht je vragen en/of opmerkingen hebben neem dan contact met mij op, Kitty Huntjens, k.huntjens@cnvvakmensen.nl of 06-47826877

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid