Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Royal FloraHolland - medewerkersbijeenkomsten

Wil jij meer weten over de inhoud van het bereikte resultaat? Kom naar de bijeenkomsten die wij op de verschillende locaties organiseren. En laat je stem horen!

Zoals eerder aangegeven willen wij jullie uitnodigen voor de doorbetaalde medewerkersbijeenkomsten. CNV en FNV willen samen met RFH jullie nader informeren over het onderhandelingsresultaat en over de nieuwe pensioenregeling die per 1 januari 2020 ingaat. Na afloop krijgen de vakbonden de mogelijkheid om leden en niet-leden een nadere toelichting te geven op dit cao-traject en kunnen de leden schriftelijk hun stem over dit onderhandelingsresultaat afgeven.

Waarom een onderhandelingsresultaat?
Eind oktober lag er een voorstel, waarin voor de eerste keer ook de loonsverhoging benoemd werd. Dit voorstel bleek toen nog niet voldoende voor overeenstemming. De afgelopen maanden hebben beide partijen daarom de tijd genomen om te kijken waar er nog mogelijkheden lagen. Op 11 december hebben we keihard gewerkt om nader tot elkaar te komen en dat heeft erin geresulteerd dat beide partijen concessies hebben gedaan. Op het gebied van loon ligt de verhoging lager dan de oorspronkelijke eis, maar hoger dan het voorstel van de werkgever. Loon is altijd een van de belangrijkste onderhandelingspunten. Als we het totaalpakket bekijken, komen we tot een resultaat dat uit te leggen is. We hebben tijdens het gezamenlijk kaderoverleg van woensdag, 12 december, besloten om dit onderhandelingsresultaat neutraal voor te leggen.

Klik hier om digitaal je stem uitbrengen tot uiterlijk 31 januari 2019.

Mocht het niet mogelijk zijn via de link te stemmen, stuur dan bijgaand stemformulier ingevuld naar het secretariaat, via het op het formulier genoemde post- of mailadres.

Kitty Huntjens,
Bestuurder CNV Vakmensen  
M. 06 478 268 77
E. k.huntjens@cnvvakmensen.nl

Bijgaand tref je de gezamenlijke ledenbrief als bijlage aan. 
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid