Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Hoe tevreden ben je over aanvragen vrije dag RFH

Het is al kort genoemd in het verslag van het periodieke overleg dat jullie hebben ontvangen, maar met deze enquête willen we iets uitgebreider stilstaan bij de aanvraagprocedure en de toekenning van vrije dagen.

Het gaat nadrukkelijk niet om de aanvraag van (zomer)vakantie, maar om de aanvraag van “losse” dagen, ook wel snipperdagen genoemd.

Al langere tijd horen wij dat het moeilijk is, en steeds moeilijker wordt, om vrije dagen op te nemen. Er is een procedure gemaakt voor het aanvragen van een snipperdag. Deze is voor alle locaties gelijk.

Wij horen steeds vaker dat het moeilijker wordt om vrij te krijgen en dat er ook regelmatig verlof wordt afgewezen. Nu zijn we benieuwd of je dit herkend en of je zelf al te maken hebt gehad met het afwijzen van je vrije dag. Daarom bijgevoegde enquête.

Klik hier om deze digitaal in te vullen. Wanneer je de nieuwsbrief per post krijgt, dan kun je met dit webadres de enquête op internet invullen: https://q.crowdtech.com/WEsmSoVPQU-ElhnVV4bygQ Vul de enquête uiterlijk 18 oktober, 12.00 uur in.
Nadat we alle reacties binnen hebben, vindt er een een terugkoppeling plaats zodat wij deze met Royal Flora Holland kunnen bespreken. Immers, ook een vrije dag zet je graag in op het moment dat het jou past.

Kitty Huntjens,
vakbondsbestuurder CNV Vakmensen
E k.huntjens@cnvvakmensen.nl
M 06 - 4782 6877

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid