Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

EEN GOED PENSIOEN IS EEN KWESTIE VAN FATSOEN!

Dit is een oproep tot staking bij Royal FloraHolland op maandag 18 maart, sluit aan bij de bijeenkomst op het Beursplein. Dit alles voor een goed pensioenakkoord. Bij voldoende aanmeldingen kunnen we bussen naar Amsterdam Beursplein organiseren….

Via deze nieuwsbrief informeren wij jullie dat CNV Vakmensen en FNV op dinsdag 5 maart de directie van RFH een z.g. aanzeggingsbrief hebben gestuurd met de boodschap dat wij de medewerkers bij RFH (leden en niet-leden) hebben opgeroepen om op maandag 18 maart het werk neer te leggen in het kader van onze strijd voor een goed pensioen. Wij hebben in december het kabinet een ultimatum gesteld, nadat de pensioenonderhandelingen in Den Haag waren stuk gelopen. Tot heden hebben wij geen beweging gezien en zijn we nu genoodzaakt om vervolgstappen te nemen.

Dus: KOM NAAR DE REGIONALE PENSIOEN ACTIEDAG 18 MAART, BEURSPLEIN, AMSTERDAM

Dit kabinet kiest voor de multinationals en laat de mensen in de kou staan. Wij zeggen: in een land als Nederland moet iedereen op tijd kunnen stoppen met werken en dan kunnen rekenen op een fatsoenlijk inkomen. We accepteren geen verdere verslechteringen!

Dat betekent dat we samen vol aan de bak moeten om een goed pensioen te realiseren.

Wij roepen alle medewerkers van Royal FloraHolland op om deel te nemen aan een STAKING OP 18 MAART 2019. Laat je horen en zien! Leg het werk neer en kom op 18 maart naar het Beursplein te Amsterdam. Voor het gemak is hiervoor één e-mailadres gemaakt waar je kunt aanmelden. Vermeld in je mail aan floraholland@fnv.nl je lidnummer, naam en standplaats. Bij voldoende aanmeldingen worden er bussen geregeld. Meld je daarom uiterlijk vrijdag 14 maart om 16:00 uur aan, zodat het busvervoer georganiseerd kan worden.

PROGRAMMA BEURSPLEIN

10.00 - 10.15 Opening

10.15 - 10.30 Cabaretier Jetty Mathurin

10.30 - 11.00 Lokale politiek aan het woord

11.00 - 11.30 Kaderleden in Actie

11.30 - 11.45 Muziek en actiebeelden

11.45 - 11.55 Afsluiting voorzitters vakbonden: Hoe verder?

11.55 - 12.00 Afronding/muziek

Noot: meld je bij teammanager aan als staker en registreer je als staker op de speciale stand op Beursplein Amsterdam. Afhankelijk van je werkrooster krijg je een halve dag of een hele dag stakingsuitkering uitgekeerd.

voor vragen kun je terecht bij Kitty Huntjens, k.huntjens@cnvvakmensen.nl of 06-47826877

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid