Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Besloten busvervoer - Nieuws

Nieuwsbrief Arriva Touring

Omdat wij onrecht zien in het verschillend betalen van medewerkers door Q-buzz die exact hetzelfde werk doen, te weten het rijden op OV-buslijnen, zijn wij gaan kijken met onze juristen en advocaten of wij daarin verandering konden aanbrengen.

We zijn op zoek gegaan naar alle stukken, deze opgevraagd bij diverse instellingen en ze goed bestudeerd. Helaas heeft Q-buzz overal aan gedacht en kunnen ze jullie dus nog steeds blijven betalen op basis van de Besloten Bus cao, welke ca. 300 euro per maand minder oplevert voor een fulltimer. We vinden dit erg spijtig en hadden dit graag anders gezien. Juridisch kunnen we niets, behalve als het aantal over het maximum aantal fte gaat. Indien dit zo is, horen we dat natuurlijk graag van onze kaderleden inclusief het bewijs daarvoor.

Nogmaals erg spijtig dat Q-buzz overal aan gedacht heeft en ik hoop dat jullie snel door kunnen stromen naar een baan waarbij je wel betaald wordt op basis van de OV cao bij Q-buzz.  

Vergeet niet op mijncnv.nl je gegevens te controleren, zodat je de juiste nieuwsbrieven ontvangt. De meeste van jullie staan nog op Arriva Touring in Groningen. Indien je bent overgegaan naar Q-buzz Mobility Services, dit graag even doorgeven op mijncnv.nl of als dat niet lukt, dan graag een e-mail aan mij dat je overgegaan bent met even je naam en lidnummer of postcode.

Voor vragen weten jullie me te vinden, per e-mail of groepsapp etc.

Linda Slagter
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 60 20 37
E: l.slagter@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid