Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Besloten busvervoer - Nieuws

Doe mee aan onderzoek touringcarchauffeur!

De Europese vakbond voor Transportarbeiders (ETF) wil graag meer inzicht in je arbeidspatroon, werkomstandigheden en werkdruk. Door mee te doen zorg je er voor dat de Europese vakbonden een beter inzicht krijgen in het werk in de verschillende Europese landen.

Voor wie is de vragenlijst bedoeld?
Alle internationale touringcarchauffeurs en chauffeurs van autobussen die rijden tussen grote steden in één of meer Europese landen vragen we de vragenlijst in te vullen.

Waarom moet ik de vragenlijst invullen?
Door jouw ervaringen over je wekomstandigheden met ons te delen, help je mee om een beter inzicht te krijgen in de sector in de verschillende Europese landen.
Daarmee kan de vakbond, zowel in Nederland als in Europa aan de slag om invloed uit te oefenen op de wet- en regelgeving waar jij als chauffeur mee te maken hebt. 

Wat heeft het CNV hiermee te maken?
Het CNV is lid van de Europese Transportarbeiders Federatie (ETF). Regelmatig is een CNV bestuurder in Brussel bij de ETF om allerlei zaken te bespreken die voor vrachtwagen-, bus- en touringcarchauffeurs van belang zijn.
De resultaten van dit onderzoek komen beschikbaar voor de bij de ETF aangesloten vakbonden. Zodra de resultaten bekend zijn zullen wij die ook aan jou bekend maken.

Hoe kan ik meedoen met dit nuttige onderzoek?
Als je deze nieuwsbrief via je computer of smartphone leest kun je hier klikken en kom je op de startpagina van het onderzoek.
Lees je de nieuwsbrief op papier, dan moet je https://nl.surveymonkey.com/r/NLM999M-nl intikken in de browser van je computer.

Vraag collega's om ook mee te doen.
Hoe meer chauffeurs de vragenlijst invullen hoe beter het beeld wordt van de werkomstandigheden van de chauffeur. Stuur deze nieuwsbrief vooral door aan je collega's. Samen kunnen we de werkomstandigheden verbeteren!!

Wij rekenen op jou en je collega's. En alvast bedankt voor je medewerking.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid