Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Afbouw - Nieuws

Cao Schilders en cao Afbouw; eindbod afgewezen

Na een schriftelijke stemming is duidelijk geworden dat het eindbod van de werkgevers voor de cao Schilders en de cao Afbouw eenduidig is afgewezen.

Hoe nu verder?

De volgende stap is dat door een zogenaamde driekwartvergadering de actiebereidheid gemeten zal worden. Goed dat jullie het eindbod hebben afgewezen, maar er zal nu ook iets moeten gebeuren. We nodigen jullie daarom uit voor deze driekwartvergadering, die plaats zal vinden op:

Datum:            donderdag 28 november 2013
Aanvang:        20.00 uur
Locatie:          ’t Veerhuis, Nijemonde 4 te Nieuwegein

Het is belangrijk dat jullie met zoveel mogelijk collega’s aanwezig zijn, we moeten een stevig signaal afgeven naar de werkgevers dat dit niet de goede kant opgaat. Om deze reden staat de vergadering ook open voor niet-leden die overwegen om lid te worden. Neem daarom je ongeorganiseerde collega mee en laat hem/haar zien waarom een lidmaatschap bij de vakbond belangrijk is. Overigens is het zo dat aan stemmingen uitsluitend leden mogen deelnemen.

De kop is eraf, jullie zijn duidelijk geweest. Tijd om het vervolgtraject in te zetten. We zien jullie graag op 28 november 2013.

Vragen?

Neem dan contact op met vakgroepbestuurder Roel van Dijk, telefonisch op nummer 076 – 57 24 670 of via email: r.vandijk@cnvvakmensen.nl

Roel van Dijk
Vakgroepbestuurder
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid