Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Vlakglas - Nieuws

Samen aan de slag: duurzame inzetbaarheid in de Vlakglasbranche

Heb je nog plezier in jouw werk, ben je productief, gemotiveerd, gezond en heb je voldoende vakkennis? Over dit soort vragen gaat duurzame inzetbaarheid. Misschien dat je hierover nog niet zo hebt nagedacht, maar voor jouw toekomst is het wel belangrijk hier aandacht voor te hebben.

STOOV (Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Vlakglasbranche biedt jou en je werkgever hulp op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Zo kun je eventuele problemen voor zijn: voorkomen is beter dan genezen!

Scan voor werknemers

Met de scan voor werknemers krijg je een goed beeld van hoe het zit met jouw duurzame inzetbaarheid. Het invullen van de online scan kost 10 minuten. Na het beantwoorden van de vragen krijg je het resultaat te zien met tips en adviezen over wat je kunt doen om jouw duurzame inzetbaarheid te verbeteren.

De scan is volledig anoniem. Alleen jij krijgt de resultaten te zien. Alleen jij bepaalt wat er met de uitkomsten gebeurt.

Workshop voor leidinggevenden

Voor leidinggevenden in de glasbranche biedt STOOV een workshop aan waarin tips en hulpmiddelen worden gegeven om actief met duurzame inzetbaarheid van de medewerkers aan de slag te gaan. De workshop is bedoeld voor iedereen die direct leiding geeft aan medewerkers, maar vanzelfsprekend zijn ook HR-medewerkers, bedrijfsleiders, directeuren e.d. welkom.

Samen aan de slag

Met Samen aan de slag kunnen werkgevers en werknemers in het bedrijf direct werk maken van duurzame inzetbaarheid. Een adviseur helpt eventuele knelpunten in kaart te brengen en vervolgens een plan van aanpak op te stellen.

Samen aan de slag bestaat uit:

  • een advies-/intakegesprek met de werkgever
  • een workshop voor medewerkers en leidinggevenden/directie
  • een evaluatiegesprek

Samen aan de slag kan op maat gemaakt worden en aangepast op de specifieke bedrijfswensen. Samen met de adviseur kiest u de aanpak die bij uw situatie past.

Individuele vouchers

Voor werknemers van bedrijven die deelnemen aan Samen aan de slag stelt het STOOV-fonds vouchers ter beschikking van maximaal € 500 per werknemer. Deze vouchers staan los van het reguliere scholingsbudget bij STOOV.

Kijk voor meer informatie in de folder rechtsboven op deze pagina onder 'Downloads'. Of kijk op de website van STOOV.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid