Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Baksteen - Nieuws

Voorstellen voor nieuwe Cao Baksteenindustrie

De Cao voor de Baksteenindustrie loopt eind september af en dus is het tijd om de voorbereidingen op te pakken, zodat we met een voorstellenpakket de onderhandelingen kunnen starten. Een pakket dat in overeenstemming is met de wensen van onze leden, werkzaam in de baksteensector.

De concept voorstellenbrief voor de cao Baksteenindustrie 2017-2018, die op hoofdlijnen een uitwerking is van ons arbeidsvoorwaardebeleid, krijg je hierbij.

Vragenlijst cao-voorstellen
Wij nodigen je uit digitaal via deze link een aantal vragen te beantwoorden over het concept-voorstel. Aan het eind van deze vragenlijst is er ruimte om eigen voorstellen te doen, ook kan je deze ruimte gebruiken om ons wat tips en informatie te sturen over wat er speelt in de sector. Wij kunnen daar ons voordeel mee doen tijdens de onderhandelingen.

Je kunt het formulier tot uiterlijk dinsdag 12 september invullen.

Ontvang je deze nieuwsbrief per post, dan kun je ook digitaal via onze website stemmen. Ga hiervoor naar www.cnvvakmensen.nl/caos/steen-en-glas/cao-nederlandse-baksteenindustrie. De nieuwsbrief vind je op deze pagina. Hierin staat de link naar de stemming. Lukt dit niet, neem dan even contact op met secretariaatcollectief@cnvvakmensen.nl of bel 030 751 1570.

Lid worden cao werkgroep?
Hierbij ook een oproep. Ik zou graag op belangrijke momenten, tijdens een cao-traject ook contact willen hebben met leden, om met hen de ontwikkeling aan de cao-overlegtafel te bespreken of om de koers te bepalen. Als je ons hierbij wilt helpen, geef dat aan in het vragenformulier. Op het moment dat het nodig is, zal ik je telefonisch, via WhatsApp of mail benaderen.

Willem Timmer
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 20 29 57
E: w.timmer@cnvvakmensen.nl
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid