Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Natuursteenbedrijf - Nieuws

Ontdekken en beleven op de NatuursteenVakdag

Op vrijdag 23 mei organiseert het BranchePlatform Natuursteen de NatuursteenVakdag met presentaties, demonstraties en een informatiemarkt in Harderwijk. Bezoek ’s ochtends presentaties van de nieuwste ontwikkelingen in het vak en de branche. De hele dag is er een informatiemarkt met demonstraties van machines, gereedschappen en technieken.

Natuursteen in de spotlights

De NatuursteenVakdag wordt georganiseerd om natuursteen onder de aandacht te brengen bij opdrachtgevers, aannemers en ontwerpers, want het materiaal blijkt nog tamelijk onbekend. Ook kunstenaars en beeldhouwers zijn van harte welkom.

Over architectuur, markt, innovatie en techniek

Tijdens de Natuursteen Vakdag zijn er lezingen over architectuur, marktontwikkelingen, opleidingen, innovatie en techniek. De sprekers vertellen o.a. over de natuursteengevel van het nieuwe Groninger Forum en er zijn mooie toepassingen van natuursteen in interieurbouw te zien. Dagvoorzitter Astrid Joosten interviewt voormalig directeur Toon Huijps van natuursteenleverancier Michel Oprey & Beisterveld over innovatie, techniek en maatschappelijk verantwoord ondernemen in de natuursteenbranche. Verder praat ze na de lunch aan tafel met gasten over het belang van opleiden, vakmanschap en duurzame inzetbaarheid.

Opleiding en voorlichting van BranchePlatform Natuursteen

De NatuursteenVakdag wordt georganiseerd door de vakorganisaties CNV Vakmensen en  FNV Bouw en de werkgeversorganisatie Algemene Nederlandse Bond van Natuursteenbedrijven, vertegenwoordigd in het recent opgerichte kennis- en adviescentrum BranchePlatform Natuursteen. Het platform gaat de opleidingen voor werknemers en ondernemers in de natuursteensector organiseren, stimuleert kennis en promotie van het vakmanschap en geeft voorlichting over scholing, opleiding en onderwijs. Kijk voor meer informatie op www.brancheplatformnatuursteen.nl.

Bezoekinformatie Vakdag

De dag duurt van 10 tot 16 uur en wordt georganiseerd op het Bouw & Infra Park in Harderwijk. De toegang is gratis.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.natuursteenvakdag.nl.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid