Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao ENCI - Nieuws

Verbeterd voorstel Enci Cao overleg

Het verbeterde voorstel van ENCI ligt ter stemming aan de leden voor.

De werkgever heeft daarbij de compensatie toeslag met 1 % verhoogd naar 6,5% bruto in verband met de wijziging van de pensioenregeling, indien gekozen wordt voor de variant toekomstige opbouw IDC (4% staffel) bij een verzekeringsmaatschappij. Indien wordt gekozen voor opbouw bij  bedrijfstakpensioenfonds Bouw blijft de werkgever bij het eerder aanbad als compensatie 0,5 %.

Meetmoment voor deze compensatie is het salaris van december 2014, alleen geldende voor werknemers die in dienst zijn op 01/01/2014 én 01/12/2014. De toeslag wordt jaarlijks geïndexeerd. 

Op woensdag 12 november om 12:00 uur wordt uitleg over de onderhandelingen gegeven in de kantine locatie Maastricht. Op donderdag 13 november vervolgens op de locaties IJmuiden en Rotterdam. Voor wat betreft de hoofdvestiging Den Bosch wordt met de leden schriftelijk gecommuniceerd.

Ik verzoek je als lid van CNV Vakmensen bijgevoegd stembiljet vóór donderdag 13 november a.s. per mail terug te sturen (gegevens invullen) met daarop jouw keuze kenbaar te maken. Indien stemmen per mail niet mogelijk, dan dien je het stembiljet vóór donderdag 13 november per post te sturen naar: CNV Vakmensen, Rijksweg Zuid 1E, 6161BE GELEEN. (Indien er een stembiljet op dezelfde naam zowel per mail als per gewone post wordt ontvangen geldt slechts een stem, zijnde het stembiljet per mail geteld). 

Over de uitslag ontvangt u zo spoedig mogelijk reactie per mail. Voor eventuele vragen kunt u mij mailen.

René Jongen - Bestuurder CNV Vakmensen
r.jongen@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid