Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao ENCI - Nieuws

Sluiting ENCI Maastricht: ledenbijeenkomst

Eerder dan menigeen van jullie hadden verwacht heeft de directie van Heidelberg Cement besloten om de cementfabriek ENCI in Maastricht eind juni 2020 te sluiten. Als gevolg daarvan verliezen jullie je werk. Dat betekent dat er een goed sociaal plan moet komen.

Vanuit CNV Vakmensen ben ik afgelopen dinsdag gevraagd om jullie contactpersoon te zijn. Onderaan de nieuwsbrief vinden jullie mijn gegevens. Woensdagochtend 11 december heb ik uitgebreid met jullie collega Paul Luijten gesproken. Als kaderlid is hij betrokken bij de onderhandelingen van het sociaal plan. Overigens moet de afspraak hierover met jullie werkgever nog worden gemaakt.

Uitnodiging
Op maandag 16 december aanstaande vindt er een gezamenlijke ledenbijeenkomst plaats met FNV. Plaats van handeling is de filmzaal, aanvang 14.15 uur. Wij willen dan met jullie in gesprek gaan en informatie ophalen die jullie belangrijk vinden. Jullie aanwezigheid is dan ook wenselijk.

Wij nodigen jullie uit voor deze bijeenkomst. Neem gerust ook jullie collega’s mee die geen lid zijn. Zij zijn ook van harte welkom.

Vragen
Hebben jullie nog vragen dan horen wij dat graag. Je kunt deze direct stellen aan Paul Luijten. Maar je mag mij ook bellen of mailen. Zie onze gegevens hieronder.

Mede namens Paul Luijten, kaderlid, M: 06 29097285,

Gerard van Cuijk
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 20 13 40 89
E: g.vancuijk@cnvvakmensen.nl

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid