Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Betonproductenindustrie - Nieuws

Eerste cao-overleg in de Betonmortelindustrie

Op dinsdag 25 juni is het eerste overleg gepland tussen vakbonden en VOBN werkgevers voor een nieuwe cao in de Betonmortelindustrie. Dit betekent dat wij namens u wederom aan de slag gaan met uw wensen voor verbeteringen in de bestaande cao.

Bij deze nieuwsbrief treft u een antwoordformulier aan waarop u uw eigen ‘top-5’ lijst kunt maken van onderwerpen die wat u betreft deel uit moeten maken van onze cao voorstellen. Dit betekent dat de onderwerpen die uit deze top 5 lijst komen, uiteindelijk ook formeel deel zullen gaan uitmaken van de agenda die met werkgevers besproken wordt. 

Op het formulier kunt u uw wensen kenbaar maken, maar natuurlijk ook uw ergernissen en wellicht misstanden, zoals het niet naleven van de cao en hoe daarmee om te gaan. 

Alle reacties zullen worden besproken en geïnventariseerd door de leden van de landelijke cao commissie op maandag 24 juni te Utrecht. Aan de hand van de uitkomsten van dit overleg, zullen onze uiteindelijke cao voorstellen worden gemaakt. Uiteraard krijgt u daarover weer zo spoedig mogelijk bericht van ons.

U kunt natuurlijk ook uw ‘top-5’ mailen naar a.bot@cnvvakmensen.nl. Tot en met 17 juni ben ik weliswaar nog met vakantie, maar ons secretariaat verzamelt alle ingekomen antwoordformulieren. 

Wij vertrouwen erop u hiermee te hebben geïnformeerd en zien alle formulieren met belangstelling retour.

Namens de onderhandelingsdelegatie van CNV Vakmensen:

Jan van Oosten, kaderlid
Arthur Bot, bestuurder
a.bot@cnvvakmensen.nl
Downloads

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid