Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Betonproductenindustrie - Nieuws

Denk mee met voorstellen voor de nieuwe cao Beton

Wij willen je informeren over de uitkomst van de ledenraadpleging omtrent de beëindigingen van de optrekregeling en verbetering basispensioenregeling. En je vragen mee te denken aan nieuwe cao voorstellen 2017-2018.

Pensioenen
Op 9 november heeft CNV Vakmensen je geïnformeerd over de onderhandelingsresultaat over pensioenen. Dit onderhandelingsresultaat hebben we positief voorgelegd aan leden van CNV Vakmensen. Ik kan je melden dat de leden met grote meerderheid hebben ingestemd met het principeakkoord en dit nu een akkoord is geworden.

Nieuwe cao-afspraken na 31 maart 2017
Verder zijn wij bezig om voorstellen te ontwikkelen voor de nieuwe cao-onderhandelingen. Jouw cao loopt af op 31 maart 2017. De afspraak is gemaakt met de werkgevers-onderhandelingsdelegatie om in januari de eerste gesprekken plaats te laten vinden.

Graag willen wij je uitnodigen om voor 31 december 2016 aan te geven wat jouw mening is over de cao en welke wijzigingen je wilt terugzien in de nieuwe cao. Ook zou je kunnen aangeven wat voor jou de hoogste prioriteit heeft, loon of andere zaken. Je kunt dit via de mail secretariaatcollectief@cnvvakmensen.nl aan ons bekendmaken onder vermelding van betonproducten of door een briefje te sturen naar postbus 2525 3500 GM Utrecht.

Bedankt voor jouw reactie.

Willem Timmer
bestuurder
M: 06 51 20 29 57
E: w.timmer@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid