Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Cao Multimodaal vervoer - Nieuws

CNV leden werkzaam bij Mumo

Gisteren hebben wij, als delegatie van het CNV bestaande uit Tom Hofstra, Jan van de Ruit en ondergetekende voor de 4e keer gezeten met jullie werkgevers om te onderhandelen over een nieuwe cao.

Helaas zijn wij er nog niet uit. Komende maandag 29 januari hebben wij weer een overleg gepland met de delegaties van VVMC, FNV en jullie werkgevers.

Er zijn nog een aantal kwesties die op dit moment berekend en bekeken worden door jullie werkgevers en waar wij ook nog eens kritisch naar kijken deze week. Het gaat onder andere om een aantal blokken A/B en E/F die wij graag anders ingericht zouden willen hebben qua tijden en/of samenvoegen. Dit heeft grote gevolgen voor iedereen en moet daarom ook kritisch
onderzocht worden.

Verder vinden wij het belangrijk dat er in de diverse functies gekeken wordt naar de beloning ervan want er zijn nu grote verschillen tussen collega’s die hetzelfde werk doen.

In het kader van de onderhandelingen die nog bezig zijn ga ik nu niet overal uitvoerig op in omdat de zaken nog kunnen wijzigen. Na volgende week maandag hoop ik met een resultaat te
komen dat we gaan voorleggen aan jullie.

Sijtze de Bruine
Bestuurder CNV Vakmensen
Mobiel: 06 57 56 5090
E-mail: s.debruine@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid