Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
De vakbond die het verschil maakt
Betrokken en verantwoordelijk voor een maatschappelijke bijdrage
Sluiten
Praat mee over jouw nieuwe cao, stel je vraag of reageer op anderen!
Ga naar Je Achterban, de community voor alle werknemers bij UWV.
Lees meer
Sociale Zekerheid

Cao UWV

Looptijd: 1 januari 2019 tot en met 31 december 2020

Op deze pagina kun je de cao downloaden voor werknemers binnen de UWV. In de cao UWV lees je de meest actuele afspraken over salaris, werktijden, werkomstandigheden, verlofregelingen, veilig en gezond werken bij de UWV.

Digitalisering is een van de uitdagingen voor het UWV en dit zal consequenties hebben voor de medewerkers. Niet alleen kan digitalisering werkgelegenheid kosten, ook veranderen werk en functies. Een andere uitdaging is de teruglopende werkloosheid. Ook dit heeft mogelijk effect op de werkgelegenheid.

Inspelen op veranderingen 

CNV Vakmensen volgt alle ontwikkelingen op de voet. In de cao en het sociaal plan maken we afspraken met UWV, zodat jij kunt inspelen op veranderingen je daarin gesteund voelt. Denk aan scholingsafspraken, preventieve mobiliteit en een goed vangnet. Maar ook dat je je werk bij UWV gezond en met plezier kunt blijven doen.

CNV Vakmensen actief bij UWV

CNV Vakmensen is zeer actief binnen UWV. Nauw en persoonlijk contact vinden we daarbij heel belangrijk. We nemen signalen en kwesties die we van jullie horen mee in de gesprekken met UWV. Dit kan gaan over ontwikkelingen binnen UWV, maar ook jouw suggesties en ideeën over jouw arbeidsvoorwaarden.


Downloaden

Je Achterban: online community voor al jouw vragen

Heb je een vraag over jouw werk, de cao of heb je andere vragen rondom werk en inkomen? Sinds kort hebben wij voor alle werknemers in jouw cao Je Achterban. Onze online community waar je 24 uur per dag terecht kunt met je vragen. Je kunt ook input geven over wat jij in je cao wilt hebben of een discussie beginnen!

Ga naar Je Achterban >