Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Sector Schilders - Nieuws

Recordaantal aanmeldingen mijn loopbaan

In januari 2013 verscheen de zevende nieuwsbrief van mijn loopbaan, de loopbaanfaciliteit voor werkgevers en werknemers in de sector Schilderen en Onderhoud. De nieuwsbrief leidde tot een record van 104 nieuwe aanmeldingen.

Een klanttevredenheidsonderzoek heeft uitgewezen dat de sector gebaat is bij de dienstverlening van mijn loopbaan. Uit ervaring met eerdere mailings is gebleken dat in de maand januari de meeste nieuwe aanmeldingen binnenkomen. In het begin van het jaar denken veel werknemers na over hun toekomst en stellen ze nieuwe doelen. Momenteel speelt ook de gestegen werkloosheid een rol. Het aandeel werklozen dat de weg vindt naar mijn loopbaan neemt dus toe.  

Loopbaanadviseurs

Jaarlijks begeleiden de loopbaanadviseurs samen 300 deelnemers. Met 104 nieuwe aanmeldingen – een record sinds de start in januari 2009 – maken ze dus een vliegende start aan het begin van 2013. Het team zal zoals vanzelfsprekend alle kandidaten op de best mogelijke manier in hun loopbaan begeleiden.  


Team loopbaanadviseurs

Heb je de nieuwsbrief nog niet gezien? Bekijk hem op www.mijnloopbaan.net of bel voor een gratis exemplaar: 0182 - 64 11 20. Op de website vind je ook de contactgegevens van de loopbaanadviseurs. Maak gerust een afspraak.

Lees ook

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid